Втор дел на интересни и инспиративни начини како да ја искажите вашата љубов спрема вашата сакана или сакан. Напишете и/му порака оставете и ја на некое место, во нејзиниот џеб, ранец, на нејзината работна маса, нејзината омилена книга….

Бидејќи ме научи како се сака

Храна за мојата душа

Причини поради кои те сакам

Причини зошто те сакам

Секогаш си до мене кога ми требаш

Те сакам поради

Изненадувањата кои ги правиш за мене

Ти си делот кој недостасува

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *