Интересни и инспиративни начини како да ја искажите вашата љубов спрема вашата сакана или сакан. Напишете и/му порака оставете и ја на некое место, во нејзиниот џеб, ранец, на нејзината работна маса, нејзината омилена книга…

Бидејќи длабоко во моето срце знам

ТЕ САКАМ поради нашите ноќни долги разговори

Нашите разбирања во љубовта

Го украде моето срце

Игрите кои ги играме

Те сакам

Поради предизвикот во љубовта

Поради твојата убавина

Заедничките моменти поминати заедно со тебе

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *