Трет дел на интересни и инспиративни начини како да ја искажите вашата љубов спрема вашата сакана или сакан.

Те сакам бидејќи

Покажа патот до љубовта

Ljubovni sliki

Те сакам поради твојата насмевка

Те сакам бидејќи правиш се да биде прекрасно

Te sakam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *