Ова е убедливо една од најдобрите мото-крос игрици на кои имаме налетано. Ако сте љубител на игри од овој тип, тогаш би било вистинска штета доколку не свртите барем неколку кругчиња.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *