Неверојатни графити од еден талентиран млад уметник. За да се направат овие дела потребни се и месеци. Иако некои графитите ги сметаат за вандализам, за вакви графити мислам дека секој би сакал да ги има во својот град и секаде би имало место. Што мислите вие?

Прв дел на неверојатни графити од еден талентиран млад уметник. За да се направат овие дела потребни се и месеци. Иако некои графитите ги сметаат за вандализам, за вакви графити мислам дека секој би сакал да ги има во својот град и секаде би имало место. Што мислите вие?

Неговото уметничко име е “TRANS“ а фотографиите се направени од Emodern. Доколку имате вие направени ваши слични дела или имате видено на некое место, фотографирајте ги и слободно испратете ни ги и ние ќе ги споделиме со сите.

Неверојатни графити 02

Неверојатни графити 03

Неверојатни графити 04

Неверојатни графити 05

Неверојатни графити 06

Неверојатни графити 07

Неверојатни графити 08

Неверојатни графити 09

Неверојатни графити 10

Неверојатни графити 11

Неверојатни графити 12

Неверојатни графити 13

Неверојатни графити 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *