Прекрасни фотографии направени во црно бела техника. Некогаш сликите во црно бела техника знаат да ве остават без здив доколку се направени во вистински момент на вистинското место.

Црно бели фотографии 02

Црно бели фотографии 03

Црно бели фотографии 04

Црно бели фотографии 05

Црно бели фотографии 06

Црно бели фотографии 07

Црно бели фотографии 08

Црно бели фотографии 09

Црно бели фотографии 10

Црно бели фотографии 11

Црно бели фотографии 12

Црно бели фотографии 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *