Втор дел на фотографии направени во црно бела техника. Некогаш сликите во црно бела техника знаат да ве остават без здив доколку се направени во вистински момент на вистинското место.

Црно бела фотографија 01

Црно бела фотографија 02

Малиот смешко

Мистериозен поглед

Црно бела фотографија

Црно бела фотографија

По неговите стапки

Малата фотографка

Црно бела љубов

Црно бела слика

Црно бела фотографија 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *