Дали знаеш дека сме под исто небо, 
Дали знаеш дека заедно дишиме ист воздух?
Дали знаеш дека постојано си во моите мисли, А знаеш ли зошто???

Дали знаеш дека сме под исто небо, 
Дали знаеш дека заедно дишиме ист воздух?
Дали знаеш дека постојано си во моите мисли, А знаеш ли зошто??? 
Бидејќи ти си моето срце и мојата душа…
И сега ќе се разделиме…
Но не се грижам, бидејќи знам дека сега ти ќе живееш за двајцата.

Знам дека претежок ќе биде секој чекор понатаму но само спомените ми останаа а утеха ми е што среќата Ја барам во секоја песна на љубовта. Oстaнувa да се препуштам на судбината зашто многу работи изгубив во животот КОИ никогаш нема да се вратат. По се што поминав му дозволив на срцето да погледне наоколу и да го најде она што му треба. Можеби истите патишта ќе ни се спојат, можеби нема повторно да се сретнеме но Јас верувам во сета судбина и ќе пробам да заборавам но сепак длабоко, длабоко во срцето ќе остане засекогаш љубовта што сум ја чувствувал кон тебе затоа што срцето никого не слуша, тоа само избира а неговиот избор никогаш лесно не се заборава!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *