Сакам премногу Но, незнам дали ми вреди тоа… 
Гледам парови, гушнати и си мислам: Дали ние би биле среќни како нив еден ден ???
Како да те заборавам??? 
Тоа би било како да заборавам дел од мене, дел од мојата личност, дел од

Сакам премногу Но, незнам дали ми вреди тоа… 
Гледам парови, гушнати и си мислам: Дали ние би биле среќни како нив еден ден ??? 
Како да те заборавам??? 
Тоа би било како да заборавам дел од мене, дел од мојата личност, дел од самата себе. Неможам да почнам нов почеток затоа што секогаш ти застануваш на него и ми кажуваш колку ти фалам.

Можеби некогаш ќе го прочиташ текстов. Но, само знај дека во моето срце секогаш ќе има место за тебе и скришно ќе те сакам ЗАСЕКОГАШ И во секој нов ден ке се обидам да нaјдaм барем некој што ќе биде сличен на тебе и што ќе ме сака како тебе!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *