Има моменти кога срцето гледа подалеку и подобро од окото.

Моево срце те гледа само… 

Има моменти кога срцето гледа подалеку и подобро од окото. 
Моево срце те гледа само тебе и плаче,
зошто ти не си тука за да ти каже колку те сакам. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *