Да те помнам ме тера минатото, да те сакам ме тера срцето, да ме сакаш…

Да те помнам ме тера минатото,
да те сакам ме тера срцето,
да ме сакаш не те задолжувам
затоа сакај ме ако заслужувам. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *