Зошто ги затвараме очите кога се молиме … Кога плачеме …Кога Сонуваме … Кога се Бакнуваме??? Затоа што знаеме дека најубавите работи во животот не се гледаат со очите туку се чувствуваат со срцето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *