Уште една доза на смешни несекојдневни ситуации и интересни фотографии да ве насмеат и расположат, направени на различни места во вистински момент.

Ќе те јадам

Смешни фотки

Лансирање на шатл

Љубовна расправија

Зипован и спакован

Одмор за душа и од соништата

Снајперска пушка

Интересни фотографии

Зимски спортови

Скокај ламбе

Жешка зима

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *