Ти посакувам доволно сонце, за погледот да ти биде светол!
Ти посакувам доволно дожд, за да го цениш сонцето уште повеќе!
Ти посакувам доволно среќа, за да го запазиш својот дух жив!
Ти посакувам доволно…

Ти посакувам доволно сонце, за погледот да ти биде светол!
Ти посакувам доволно дожд, за да го цениш сонцето уште повеќе!
Ти посакувам доволно среќа, за да го запазиш својот дух жив!
Ти посакувам доволно болка, за и најмалите радости во животот да ти изгледаат многу поголеми!
Ти посакувам доволно да собериш, за да си ги задоволиш желбите!
Ти посакувам доволно да загубиш, за да го цениш тоа што го имаш!
Ти посакувам доволно „Здраво“, за да ти даде сили за последното „До гледање“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *