ЉУБОВ е кога не сакаш да заспиеш, затоа што самата реалност е поубава од твојот сон.
ЉУБОВТА е насолзен и матен поглед, ЉУБОВТА е…

ЉУБОВ е кога не сакаш да заспиеш, затоа што самата реалност е поубава од твојот сон.

ЉУБОВТА е насолзен и матен поглед, ЉУБОВТА е болка која слатко боли и додека боли знаеш дека постоиш. И затоа биди секогаш тука, и на сон, и на јаве, и во кошмар, затоа што реалноста е сурова, тоа го знаеме сите и затоа не престанувајте да САКАТЕ !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *