… Знаеш ли што е најтажно… што најмногу ме боли? Тоа што никогаш нема да бидеш ГЛУМИЦА! Никогаш! Не ми е лесно ова да ти го кажам, но тоа е вистината… Мораш веќе еднаш да се соочиш со неа…

… Знаеш ли што е најтажно… што најмногу ме боли? Тоа што никогаш нема да бидеш ГЛУМИЦА! Никогаш!

Не ми е лесно ова да ти го кажам, но тоа е вистината… Мораш веќе еднаш да се соочиш со неа… Знам дека и јас носам дел од одговорноста…

Од почетокот не верував во тоа… Никогаш! Морав да ги поддржувам твоите фантазии… фантазиите на една девојка која не знае што сака… Се сеќаваш ли на твојот израз на лицето кога се запознававме? Сега на лицето ти ја гледам истата тага… Добро ти стои…
Ти си особа со најмалку животи во себе од сите останати што ги знам… Ти…

Ти уствари не ни знаеш КОЈ СУМ ЈАС !!!

Сите текстови, мудри мисли и изреки се напишани од Дејан Богоевски. Секакво нивно објавување и споделување без негова согласнот, и без да се наведе изворот е забрането.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *