Погледн ми во душата…Избањај се во љубовта…Запливај во моите очи насолзени…Нурни длабоко ТИ…

Погледн ми во душата…Избањај се во љубовта…
Запливај во моите очи насолзени…
Нурни длабоко ТИ и ќе видиш каде ме боли!!!

~ Дејан Богески ~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *