…Мила моја…

Во оваа ноќ ти ја подарувам мојата ПРЕГРАТКА…

мојата НАЈУБАВА ПРЕГРАТКА исполнета со ЉУБОВ и ТОПЛИНА…

…Мила моја…Во оваа ноќ ти ја подарувам мојата ПРЕГРАТКА…
мојата НАЈУБАВА ПРЕГРАТКА исполнета со ЉУБОВ и ТОПЛИНА…
Ајде од оваа ноќ која е створена само за Нас,
да се САКАМЕ ДО КРАЈОТ НА ЖИВОТОТ!!!

~ Дејан Б.Богески ~ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *