… ТАЈНО МОЈА… јас сум твоето ЈАБОЛКО…

Но, ти не ме ни обра, ниту ме загриза… Повторно ми остана оној горчлив вкус на…

… ТАЈНО МОЈА… јас сум твоето ЈАБОЛКО…
Но, ти не ме ни обра, ниту ме загриза…
Повторно ми остана оној горчлив вкус на УСНИВЕ
и сеќавањето како парична казна за обид за ЉУБОВ !!!

~ Дејан Б.Богески ~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *