… Што да ти кажам… Знаеш и самата… Нашата приказна оддамна не е фер…

Погледни го само сценариото на оној среќен љубовен пар… Сите улоги што тие ги играат… беа и наши… Но, кога МРАЗИШ…

… Што да ти кажам… Знаеш и самата… Нашата приказна оддамна не е фер…

Погледни го само сценариото на оној среќен љубовен пар… Сите улоги што тие ги играат… беа и наши… Но, кога МРАЗИШ… а ЉУБИШ… сакаш се да издржиш…

Ми останува само надежта дека некогаш и негде некоја ќе сака да ме свати мене… моите сонови… скитања и фантазии… Можеби некоја ќе ми се придружи… некоја која е со мене на иста бранова должина… а можеби некогаш ќе ми се придружиш и Ти… таму каде што ќе застанам Јас…а ќе почнеш Ти…

… Tаму каде што повеќе нема никој… таму каде што се сега други !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *