… Како ноти… како мирис на ливада во пролет… како боја на разлистано цвеќе… твојот глас ми ги галеше сите мои сетила… додека пак бакнежите ми беа како прекрасен коктел од…

… Како ноти… како мирис на ливада во пролет… како боја на разлистано цвеќе… твојот глас ми ги галеше сите мои сетила… додека пак бакнежите ми беа како прекрасен коктел од мириси на безбројни вкусни видови храна… Секогаш кога те бакнувам посакувам да не престанам додека не ми речеш… останав без здив… Да, и нема да престанам… Ќе те бакнувам до вечноста… до крајот на светот… до мигот кога ќе заминат и последните автобуси !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *