… Мила моја… Само нoќва знае колку ми недостигаш… колку копнеам за твоите нежности… за твоите очи кои во истиот миг ми ја греат ДУШАТА… за твојата несмевка која ја исполнува секоја празнина..

… Мила моја…

Само нoќва знае колку ми недостигаш… колку копнеам за твоите нежности… за твоите очи кои во истиот миг ми ја греат ДУШАТА… за твојата несмевка која ја исполнува секоја празнина… за твојот глас кој ги разбудува заспаните птици… за твоите БАКНЕЖИ кои ги отвораат оние мали вулкани…

Како сето ова да ти го кажам со еден збор…

кога таков збор не ПОСТОИ !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *