Се што ти посакува умот, ти го посакувам јас. Се што и треба на твојата душа, нека и го даде небото. Се што ти посакува срцето, ти го дарувам јас!

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *