Уникатна, интересна, инспиративна и креативна шминка за очи. Направена и инспирарана од различни мотиви на познати филмови и приказни.

Аладин

Алиса во земјата на чудата

Алиса во земјата на чудата

Дворец од мраз

Градска ноќна шема

Градска ноќна шема

Интересна шминка за очи

Кралот лав

Кралот лав

Морски очи

Морски очи

Музичко виножито

Музичко виножито

Ноќ на вештерките

Ноќ на вештерките

Инспиративна шминка за очи

Уникатна шминка за очи

Ѕвездено небо

Ѕвездено небо

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *