ЖЕНАТА е СВЕТА…

затоа што таа ја има НАЈГОЛЕМАТА МОЌ на ПРИРОДАТА…

ДА ПОДАРУВА ЖИВОТ !!!

ЖЕНАТА е СВЕТА…
затоа што таа ја има НАЈГОЛЕМАТА МОЌ на ПРИРОДАТА…
ДА ПОДАРУВА ЖИВОТ !!!

~ Дејан Б.Богески ~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *