Го активиравте новиот Timeline, а немате идеја што да ставите како Cover слика? Само за вас интересни и уникатни слики за вашиот Facebook профил. Заменете ја вашата Cover слика на вашиот профил и бидете уникатни.

Го активиравте новиот Timeline, а немате идеја што да ставите како Cover слика? Само за вас интересни и уникатни слики за вашиот Facebook профил. Заменете ја вашата Cover слика на вашиот профил и бидете уникатни.


Фејсбук cover слика 01

Фејсбук cover слика 02

Фејсбук cover слика 03

Фејсбук cover слика 04

Фејсбук cover слика 05

Фејсбук cover слика 06

Фејсбук cover слика 07

Фејсбук cover слика 08

Фејсбук cover слика 10


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *