Никогаш себеси нема да си простам зошто не се борев за нашата љубов. Сепак, едно научив. Луѓето се несреќни суштества, зошто се што се случува се случува во погрешен момент.


Никогаш себеси нема да си простам зошто не се борев за нашата љубов. Сепак, едно научив. Луѓето се несреќни суштества, зошто се што се случува се случува во погрешен момент.

Знам, ти мислиш дека сум јас виновен, но јас сум само обично човечко суштество кое греши. Заборави на предрасудите и мислењата на другите луѓе и дозволи да бидеме среќни. Сепак, јас чуствувам дека ќе се сакаме цел живот, без разлика дали ќе бидеме заедно или не. Ти и јас доволно се познаваме. Немој да заминеш засекогаш од мене зошто ниеден друг нема да те сака со оваа љубов, ниеден нема да биде толку луд и упорен во твоите очи. Ако почуствуваш потреба, одговори, јас чекав, чекам и ќе чекам…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *