Бев само минута во твоите часови. Бев само капка вода во океанот на твоите страсти. Бев сосема незначајна планета во твоето соѕвездие, само момент на сјај во твоите очи. Бев само еден…

Бев само минута во твоите часови. Бев само капка вода во океанот на твоите страсти. Бев сосема незначајна планета во твоето соѕвездие, само момент на сјај во твоите очи. Бев само еден трендафил во многуте цветови и капка вода во преполнетата чаша. Бев само чекор во аргентинското танго и тоа оној последниот. Бев само мало интермецо, но сепак те сакам, иако бев само сосема мал дел од твојот живот!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *