Нека изворот на среќата извира со кристални води кон патот на твоите соништа. Живеј, фрли се во прегратките на младоста и нека секоја твоја замисла биде остварена мечта!

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *