Сите велат дека ЉУБОВТА БОЛИ… а тоа е ПОГРЕШНО… 

Осаменоста боли… Одбивањето боли… Губењето на некој боли… Желбата боли…


Сите велат дека ЉУБОВТА БОЛИ… а тоа е ПОГРЕШНО…
Осаменоста боли… Одбивањето боли… Губењето на некој боли… Желбата боли…
Сите ги мешаат тие мали нешта со ЉУБОВТА…
а во стварност…
ЉУБОВТА е единственото нешто на светот
кое го одбива сето зло и која секогаш одново прави да се
ЧУВСТВУВАШ ДОБРО !!!

~ Дејан Б.Богески ~


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *