Измислете некој ЗНАК кој ќе го знае само вашата САКАНА ЛИЧНОСТ…

така да и во преполна сала луѓе ќе можете…


Измислете некој ЗНАК кој ќе го знае само вашата САКАНА ЛИЧНОСТ…
така да и во преполна сала луѓе
ќе можете со тој знак да и кажете дека
ЈА САКАТЕ !!!

~ Дејан Б.Богески ~


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *