Креативни, уникатни и интересни дизајни на USB стикови кој секој би сакал да ги има. За жал кај нас на никој не им текнало да набави за да ги имаме и ние.


Уникатни USB стикчиња

Интересни модели на усб стикови 01

Интересни модели на усб стикови 02

Уникатни УСБ стикови

Најоткачени USB стикови

Интересни USB стикови

Интересни USB стикови

USB стик

USB стик мини морис

УСБ стик во форма на брод

УСБ стик во форма на брод 01


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *