Кративни хартиени скулптури. Сигурно сте правеле различни авиони од хартија или слични форми преку оригами, но некој тоа го прави на малку поинаков начин. Кој би поверувал дека се направени од хартија. Скулптурите се направени со сечење на книги и обликувани до најситни детали. Уверете се и самите.

Кративни хартиени скулптури. Сигурно сте правеле различни авиони од хартија или слични форми преку оригами, но некој тоа го прави на малку поинаков начин. Кој би поверувал дека се направени од хартија. Скулптурите се направени со сечење на книги и обликувани до најситни детали. Уверете се и самите.


Оригами техника

Хартиени скулптури - жаба

Хартиени скулптури - колибри

Хартиени скулптури - еже

Кралот на џунглата

Креативни хартиени скулптури

Интересни хартиени скулптури

Хартиени скулптури - був


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *