Прв дел на интересни креативни фотографии. На повеќето од сликите е извршена фото маипулација. Инаку фото манипулацијата претставува техника на маипулирање со фотографиите со цел да се креира некоја илузија или фото измама. Повеќето вакви фотографии се креираат и користат за креативни рекламни кампањи.

Прв дел на интересни креативни фотографии. На повеќето од сликите е извршена фото маипулација. Инаку фото манипулацијата претставува техника на маипулирање со фотографиите со цел да се креира некоја илузија или фото измама. Повеќето вакви фотографии се креираат и користат за креативни рекламни кампањи.


3D тигар

Креативна маица

Љубовен печат

Внатрешен дизајн и архитектура

Интересни графити

Фото манипулација

Бруклин

Кока кола верверичка

Капетан

Фото манипулација - кујна


Интересна книга

{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *