Конечно и кај да видиме интересен романтичен предлог за брак на плоштадот во Скопје.

Целата случка се случи на плоштадот во Скопје додека Александар и Еми беа…

Конечно и кај да видиме интересен романтичен предлог за брак на плоштадот во Скопје. Целата случка се случи на плоштадот во Скопје додека Александар и Еми биле излезени на прошетка.

Инаку Александар изненадувањето го направил на таков начин што додека се шетале на големиот екран на плоштадот во Скопје се појавила порака “ Убаво е минатото со тебе во него. Прекрасна е сегашноста со нас заедно. А иднината? Не можам да ја замислам без тебе најсакана! Дали сакаш да бидеме заедно до крајот на нашиот живот? Ќе се омажиш ли за мене Еми? “

Исто така во околината се наоѓале и најблиските роднини и пријатели кои на Александар и Еми им го честитаја бракот.

Големи честитки до нив им посакуваме многу среќа и радост во бракот.


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *