Колекција на пораки по повод 8-ми Март денот на жената.

Воедно тимот на СМС пораки на сите припаднички на понежниот пол им го честита празникот. Слободно искористете ги честитките или пораките за да го честитате празникот на интересен начин.

Колекција на пораки по повод 8-ми Март денот на жената.

Воедно тимот на СМС пораки на сите припаднички на понежниот пол им го честита празникот. Слободно искористете ги честитките или пораките за да го честитате празникот на интересен начин.bogata sum zena1

Пораки за денот на жената

Срцето на жената

Жената е...

Жената треба да биде секогаш покрај својот маж

{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *