Сте имале голема желба да го посетите Египет и неговите убавини??? Сте сакале да ги погледнете пирамидите на Гиза??? Сега и тоа можете да го направите од вашиот компјутер преку направените воздушни панорами од група ентузијасти од Русија.

Сте имале голема желба да го посетите Египет и неговите убавини??? Сте сакале да ги погледнете пирамидите на Гиза??? Сега и тоа можете да го направите од вашиот компјутер преку направените воздушни панорами од група ентузијасти од Русија.

Како што пишуваат на нивната страна за овој проект тие имаат направено доста 360 степенски панорами од различни локации во светот. Најчесто панорамите ги прават од хеликоптер но понекогаш и од воздушни балони.

Тие ги избираат најпосетуваните места во светот и од нив креираат виртуелни тури од тие места така што секој би можел да ги долови убавините на тие места. До сега имаат направено повеќе од 250 панорами на повеќе од 60 места во светот. 

Во прилог ви претставуваме дел од најпосетуваните и најубавите места според нас. Доколку вашата дестинација не е во листата од нивниот сајт можете да ја побарате вашата.

Со кликнување на сликата од вашата омилена дестинација се отвора панорамата за тоа место!

 

Големите пирамиди во Гиза – Египет

Лас Вегас

Лас Вегас - поглед од воздух

Ангелските водопади во Венецуела

Панорама од Венецуела

Сиднеј – Австралија

Сиднеј панорама

Нов Зеланд – Fiordland

Панорама Нов Зеланд



{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *