Прв дел на мисли и чуства за љубовта, среќата, животот од многуте на нашиот пријател Зоки Илев. Ти благодариме Зоки.


Биди среќна

Додека мислиш на мене

Единствен грев

Кога ќе почуствувам

Никогаш нема да ти простам

Сигурен во мојата љубов

Светлост претворена во мрак

Ти ќе бидеш мојот живот

Верувај во себе

Живеам за тебе


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *