Пролетта дојде а како изминува пролетта се повеќе и повеќе овоштија ќе ни бидат достапни.

Во тој прилог само за вас приредивме неколку вкусни десерти од јагоди, малини и различни видови на овошје. Дел можете да ги искористите и како идеи и да ги припремите и самите. На здравје…

Пролетта дојде а како изминува пролетта се повеќе и повеќе овоштија ќе ни бидат достапни.

Во тој прилог само за вас приредивме неколку вкусни десерти од јагоди, малини и различни видови на овошје. Дел можете да ги искористите и како идеи и да ги припремите и самите. На здравје…


Торта со јагоди

Порција на јагоди

Коктел јагоди

Вкусни јагоди

Чај од јагоди

Церешни, малини и јагоди

Јагоди близначки

Чоколадни јагоди

Чоколадна палачинка

Пита со јагода


{fcomment}


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *