По повод најголемиот христијански празник Велигден, за вас плус неколку идеи за велигденско декорирање на вашиот дом како и разни интересни идеи како да ги бојадисате велигденските јајца. 


Декорирање на вашиот дом за Велигден

 

Велигденско украсување на јајца

Цвеќе во форма на јајце

Бојадисување на јајца

Декорирање на велигденски јајца

Гнездо со велигденски јајца

Јајца Angry Birds

Јајца бандити


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *