Прекрасната патека на цвеќињата или уште позната како „ Wisteria Tunnel “ која се наоѓа во Kawachi Fuji градината, во Kitakyushu, Јапонија. Едно од најпосетуваните места, места за сите романтични души, локација за одмор и релаксација. Прошетката низ оваа градина остава без зборови. 

Прекрасната патека на цвеќињата или уште позната како „ Wisteria Tunnel “ која се наоѓа во Kawachi Fuji градината, во Kitakyushu, Јапонија. Едно од најпосетуваните места, места за сите романтични души, локација за одмор и релаксација. Прошетката низ оваа градина остава без зборови.

Резервирајте карта за Kitakyushu, Јапонија, ( поточно се наоѓа во јужниот дел на Јапонија или само 4 сати одалеченост од Токио ). Се прашувам само што има на крајот од тунелот??? Што мислите вие?


Kawachi Fuji Јапонија 02

Kawachi Fuji Јапонија 03

Kawachi Fuji Јапонија 05

Kawachi Fuji Јапонија 06

Kawachi Fuji Јапонија 08

Kawachi Fuji Јапонија 10

Kawachi Fuji Јапонија 04


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *