Вистина или монтажа во Photoshop??? На прв поглед сите ќе помислите дека се правени во Photoshop, но позади нив се крие друга вистинска приказна. Сите слики се направени на одредено место и воопшто не се правени во Photoshop. 

Вистина или монтажа во Photoshop??? На прв поглед сите ќе помислите дека се правени во Photoshop, но позади нив се крие друга вистинска приказна. Сите слики се направени на одредено место и воопшто не се правени во Photoshop. Со клик на секоја слика, ќе ја дознаете вистинската приказна за сликата, локацијата на која е направена и на кој начин е направена.

Знам ќе мислите дека сепак е Photoshop 🙂


Вистина или Photoshop 01

Вистина или Photoshop 02

Вистина или Photoshop 03

Вистина или Photoshop 04

Вистина или Photoshop 05

Вистина или Photoshop 06

Вистина или Photoshop 08

Вистина или Photoshop 09

Вистина или Photoshop 10


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *