Интересни, креативни куќи направени од чисто дрво. Направени на места кои се рај на земјата, одмор за душа и очи. Погледнете ја внатрешноста на овие прекрасни планински куќи од дрво.

Интересни, креативни куќи направени од чисто дрво. Направени на места кои се рај на земјата, одмор за душа и очи. Погледнете ја внатрешноста на овие прекрасни планински куќи од дрво. Одберете ја вашата омилена…


Дрвени планински куќи 01

Дрвени планински куќи 02

Дрвени планински куќи 03

Дрвени планински куќи 04

Дрвени планински куќи 05

Дрвени планински куќи 06

Дрвени планински куќи 08

Дрвени планински куќи 09

Дрвени планински куќи 10

Дрвени планински куќи 11

Дрвени планински куќи 12


{rekl}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *