Зачекори во мојата душа кога замислено талкав. Таму во тишината се слуша вечно ехо – ТЕ САКАМ.

– Зачекори во мојата душа кога замислено талкав. Таму во тишината се слуша вечно ехо – ТЕ САКАМ.

– Не беше единствениот кој ме сакаше, но беше единствениот кој го сакав.

– Срната сака трева, тревата сака роса, а јас дете со црна коса. 

– Сакај…
Сакај го утрото зошто носи нова надеж.
Сакај го денот зашто дава нежност.
Сакај ја ноќта зашто носи нова љубов.
Сакај ме мене зашто јас те сакам тебе.


– Се родив за да живеам. Те сакав за да ме сакаш. Живеам за да умрам. Умрев за тебе но не и ти за мене.

50% знаеш дека ми се допаѓаш,
60% знаеш дека ми недостигаш,
70% знаеш дека те обожавам,
80% знаеш дека ми требаш,
90% знаеш дека те љубам,
100% знаеш дека те заебавам.

{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *