Еден ден ќе се разбудиш и ќе сватиш дека требало да се бориш. Можеби неуспешниот резултат ќе те боли, но помислата дека не си ни пробал ќе те убие.


Илјада планови

Љубовта ги пакува куферите

Нема да ти се одмаздам

Не се надевам

Сонувам една градина


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *