Интересни фотографии направени во вистински момент. Иако некои изгледаат дека не се реални оставаме на вас да процените дали фотографиите се реални или се компјутерски едитирани.

Интересни фотографии направени во вистински момент. Иако некои изгледаат дека не се реални оставаме на вас да процените дали фотографиите се реални или се компјутерски едитирани.Скок од втори спрат

Само ако те фатам

Мамо кој чука на порти…

Кој чука на порти

Мало освежување…

Малку освежување

Брус Ли во женска верзија…

Брус Ли во женско издание

Слатко куче

Мост…

И среќниот добитник на бејзбол палка е…

Среќен добитник на бејзбол палка

Падобрански скок...


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *