Се обидувам да те пронајдам во сите големи мисли од некого некогаш искажани…те барам и во сите песни магични напишани, а никогаш неиспаени… и те пронаоѓам насекаде…

ЈАС сум само дел од светот од тебе пресоздаден. Сакам да те бакнувам до…


Се обидувам да те пронајдам во сите големи мисли од некого некогаш искажани…те барам и во сите песни магични напишани, а никогаш неиспаени… и те пронаоѓам насекаде…

ЈАС сум само дел од светот од тебе пресоздаден. Сакам да те бакнувам до вечноста, до крајот на светот, до мигот и кога заминуваат и последните автобуси… посакувам да те пронајдам во бакнежите нежни во кои би го открил вкусот ТВОЈ… посакувам да ти бидам гранка или потпора на која ќе можеш да се потпреш и застанеш да земеш здив, кога некој се обидува да ти ги украде сите насмевки.

Никогаш порано не сум се радувал олку, но открив дека има нешто величенствено во моментот кога Ја гледам најубавата девојка на светот и си дошепнувам “САКАМ ДА СУМ ТВОЈ” !!!


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *