Петти дел на слатки и преслатки, луди и смешни животни кои ќе ве насмеат и ќе ви го разубават денешниот ден.

Овој пат фотографии од слатки мали мачиња и кучиња. Уживајте!


Слатки мали мачиња

Мене ми се спие…

Мали мачиња

Фотографии од мачиња

Никој нема вакви наочари

Никој нема вакви наочари

Мојот најдобра длугал

Мојот најдобра длугал

Бело мало куче

Балони

Мене никој не ме длужи

Мене никој не ме длужи

Многу сме слатки

LIKE ако ме сакате 🙂

Најдобри другари


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *