Втор дел на интересни фотографии направени во вистински момент. Иако некои изгледаат дека не се реални оставаме на вас да процените дали фотографиите се реални или се компјутерски едитирани.

Втор дел на интересни фотографии направени во вистински момент. Иако некои изгледаат дека не се реални оставаме на вас да процените дали фотографиите се реални или се компјутерски едитирани.


Ловец

Лисица во лов

Куче во лет

Моторџија во лет

Глушец во лет

Атлетичар

Разладување

Ловец

Трки со коли

Скокај ламбе


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *