Прв дел на летни позадини за вашиот десктоп. Облечете го и освежете го со прекрасните фотографии од диви плажи, острови и мориња кои и тоа како ќе ве освежат и направат да се чуствувате дека сте таму. 

Прв дел на летни позадини за вашиот десктоп. Облечете го и освежете го со прекрасните фотографии од диви плажи, острови и мориња кои и тоа како ќе ве освежат и направат да се чуствувате дека сте таму.


Летни Desktop позадини

Достапни резолуции: 1024×768 1152×864  1280×960  1280×1024

Летни Desktop позадини 02

Достапни резолуции: 1152×864  1280×960  1280×1024

Летни Desktop позадини 03

Достапни резолуции: 1024×768  1152×864  1280×960  1280×1024

Летни Desktop позадини 04

Достапни резолуции: 1152×864  1280×960  1280×1024

Летни Desktop позадини 05

Достапни резолуции: 1024×768 1152×864  1280×960  1280×1024

Летни Desktop позадини 06

Достапни резолуции: 1152×864  1280×960  1280×1024

Летни Десктоп позадини 07

Достапни резолуции: 1152×864  1280×960  1280×1024


{fcomment}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *